diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Govern Central reitera que “la independència no té cabuda a la Constitució”

moncloa_280x87.jpgLa vicepresidenta primera del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha reiterat aquest divendres des de La Moncloa que "la autodeterminació i la independència no tenen cabuda a la Constitució".

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha reiterat aquest divendres des de La Moncloa que "la autodeterminació i la independència no tenen cabuda a la Constitució".

Referèndum

Segons De la Vega, que ha fet aquestes declaracions en relació al referèndum independentista del proper diumenge, 13 de setembre, a Arenys de Munt, la posició de l’Estat sobre la consulta "és molt clara i no deixa lloc a cap mena de dubte". La Vicepresidenta també considera que és un fet més aviat "irresponsable" estimular la celebració de consultes com la d’Arenys.

Manifestació

Sobre l’autorització de la manifestació de la Falange per al mateix diumenge, De la Vega ha dit que s’ha d’acatar la decisió de la Justícia, tot i que cal fer una crida a la "serenitat", i també ha recordat que els Mossos d’Esquadra s’encarregaran de mantenir la seguretat ciutadana.

Actes festius

D’altra banda, la Comissió Organitzadora de la Consulta per la Independència ha coordinat, durant la celebració del referèndum de diumenge, diferents actes musicals, culturals, però també dinars populars amb entitats i grups de dins i fora d’Arenys de Munt perquè, segons manifesten, "tothom pugui gaudir i participar de la festa de la democràcia del 13 de setembre".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris