divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Govern de Premià de Mar fa balanç del PAM i un repàs a les “tres vergonyes’

premia_de_mar_280x87_02.jpgL’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i el segon tinent d’alcalde, Ernest Casadesús, han presentat aquesta setmana la situació actual del Pla d’Actuació Municipal 2007-2011 (PAM).

miquel_buch_alcalde_de_premia_de_mar.jpgL’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i el segon tinent d’alcalde, Ernest Casadesús, han presentat aquesta setmana la situació actual del Pla d’Actuació Municipal 2007-2011 (PAM).

PAM

El PAM inclou 135 projectes. D’aquests, poc més de la meitat ja estan força avançats o fins i tot finalitzats, i gairebé el 92% ja han estat iniciats. Durant una roda de premsa celebrada dimecres passat, l’alcalde va destacar que aquest balanç es feia com a "exercici de transparència i responsabilitat" i va afegir que "sempre és bo que els ciutadans sàpiguen què s’està fent". Per la seva part, Casadesús va assegurar que durant aquests dos anys de govern "hem aconseguit una transformació en la manera de fer política", i també va mostrar la seva satisfacció per la "bona" velocitat i el desenvolupament del PAM.

Tres vergonyes

El balanç es va centrar en un repàs de la situació actual dels principals objectius del PAM, destacant les anomenades ‘tres vergonyes’: la N-II – sobre la que es promou la transformació en un passeig marítim, reclamant a més la gratuitat de l’autopista C-32 -, el Baixador de Renfe de Can Pou – que el segueixen denegant malgrat les nombroses peticions – i el Port de Premià, amb l’objectiu d’impulsar-lo com un espai d’oci. Precisament, sobre aquest darrer equipament, Buch va criticar als nous responsables del govern central per haver posat traves a l’actual projecte, que ara s’haurà de tornar revisar després del treball conjunt que s’ha dut a terme entre les tres administracions implicades. Tot seguit, l’equip de govern va fer un repàs d’altres qüestions, entre d’altres, la situació del comerç, el transport públic, el POUM, l’esforç econòmic municipal, l’agilització en els pagaments als proveïdors i la voluntat de fer un urbanisme ‘amable’ al municipi.

Treball conjunt

Finalment, Miquel Buch va destacar que en l’actual situació de crisi "ara, més que mai, és l’hora de deixar de banda els partidismes i de treballar conjuntament, fent costat a la gent", va concloure.

per Redacció | Foto: Aj.Premià

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris