dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El govern de Sant Pol es defensa de les crítiques rebudes per una tala d’arbres

ajuntament_de_sant_pol_280x87.jpgL’Alcalde de Sant Pol de Mar, Manuel Mombiela (CiU), s’ha defensat de les crítiques aparegudes en una carta publicada al diari La Vanguardia, on es diu que una tala d’arbres a la zona dels Garrofers compta amb "el mutisme i el beneplàcit" del govern municipal.

L’Alcalde de Sant Pol de Mar, Manuel Mombiela (CiU), s’ha defensat de les crítiques aparegudes en una carta publicada al diari La Vanguardia, on es diu que una tala d’arbres a la zona dels Garrofers compta amb "el mutisme i el beneplàcit" del govern municipal.

La carta

En la carta, publicada ahir dijous 19 de febrer, es diu que "encara que l’obra sigui imposada per la Generalitat" – la interconnexió de la xarxa d’aigua potable amb la del Ter-Llobregat -, "no vol dir que l’Ajuntament no tingui la potestat d’exigir les seves regles per cuidar el poble". Finalment, l’autora de l’escrit demana "transparència, sinceritat i preocupació per Sant Pol, tant a nivell paisatgístic com a nivell urbanístic".

La resposta

Per la seva banda, l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha qualificat l’acusació "d’infundada" i "lamenta la distorsionada imatge que s’intenta donar de la nostra vila". Per Mombiela, l’obra que es critica "no és una altra que la que han de suportar per llei la majoria dels municipis de l’Alt Maresme". Segons l’alcalde, aquesta obra impulsada per la Generalitat de Catalunya, considerada d’interès general, es tracta d’una infraestructura d’àmbit nacional; també subjecte a l’article 47.4d de la llei d’Urbanisme.

Reforestació

Per acabar, Manuel Mombiela assegura que "l’Ajuntament de Sant Pol no només controla que el pas de les canonades sigui el projectat, sinó que vetlla perquè es compleixi l’estudi mediambiental que obliga a reforestar amb garanties tota la zona afectada", i afegeix que "el govern municipal resta a disposició de qui desitgi estar informat de veritat".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris