dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Govern municipal d’Arenys de Munt es podria trencar després de la consulta independentista

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_06.jpgEl PSC d’Arenys de Munt podria abandonar el govern municipal després de la consulta independentista celebrada diumenge passat.

ajuntament_arenys_de_munt__.jpgEl PSC d’Arenys de Munt podria abandonar el govern municipal després de la consulta independentista celebrada diumenge passat. (Actualització 20.00 h.)

Continuïtat

En unes declaracions a l’ACN, l’actual segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Rosa Albiol (PSC), ha posat en dubte la continuïtat del grup socialista al govern municipal, format per AM2000, CiU i el propi PSC. Albiol ha assegurat que "tot està obert" pel que fa a la situació política de l’Ajuntament i que el PSC prendrà una decisió després de fer una "valoració seriosa" de la situació en l’assemblea local del partit que tindrà lloc el proper mes d’octubre.

Incomoditat

En unes posteriors declaracions de la regidora socialista a Ràdio Arenys, Rosa Albiol ha puntualitzat que els membres socialistes "no es troben còmodes dins el govern municipal però en cap cas ha dit que el sentiment sigui una conseqüència de la consulta popular". Malgrat això, Albiol ha afegit que aquesta votació ha estat "una gota més" que agreuja aquesta sensació d’incomoditat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris