dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El I Challenge Costa de Barcelona-Maresme escalfa motors amb molta pasta

challenge_2009_280x87.jpgEls esportistes que participaran el proper diumenge, 4 d’octubre, en el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme ja han començat a recollir el seu dorsal i aquesta nit consumiran, a la fàbrica Llobet i Guri de Calella, 600 quilos de pasta en la tradicional "Pasta Party".

challenge_2009_800x600.jpgEls esportistes que participaran el proper diumenge, 4 d’octubre, en el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme ja han començat a recollir el seu dorsal i aquesta nit consumiran, a la fàbrica Llobet i Guri de Calella, 600 quilos de pasta en la tradicional "Pasta Party".

"Pasta Party"

Aquest sopar s’organitza pocs dies abans de la prova perquè els triatletes recarreguin energies a base d’hidrats de carboni. Cal tenir en compte que els esportistes hauran d’arribar a meta després d’haver completat les proves de natació (3.800 metres), ciclisme (180 kilòmetres) i cursa a peu (42 kilòmetres).

La N-II, 12 hores tallada

Segons ha avançat l’organització, el temps que invertiran els primers classificats estarà a l’entorn de les 8 hores i els darrers estaran competint més de 15 hores. L’inici del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme es donarà a dos quarts de vuit del matí, a la platja de Calella, i la línia de meta es tancarà a les 24.00 h. després que els esportistes hagin passat per un recorregut que travessarà molts municipis de la comarca. També, per facilitar el desenvolupament de la prova de ciclisme, la carretera N-II estarà tallada a la circulació entre les 6.30 h. del matí i dos quarts de 7 de la tarda.

Països participants

En relació als països participants, a banda dels representants d’Espanya, que aporta 732 triatletes, hi haurà una important presència de Regne Unit (327), França (326), Alemanya (130) i Àustria i Itàlia (49). En total hi haurà esportistes de 38 nacionalitats diferents.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris