dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El “II Premi Blocs Maresme” potencia el directori de blocs de Diari Maresme

premi_diari_maresme_280x87.jpgLa convocatòria del "II Premi Blocs Maresme", organitzat amb motiu del tercer aniversari de Diari Maresme, ha incrementat la relació de blocs subscrits al diari digital. Paral·lelament, Diari Maresme ha creat la secció ‘Cartes i blocs’.

saul_gordillo_rep_el_premi_blocs_de_diari_maresme_2008.jpgLa convocatòria del "II Premi Blocs Maresme", organitzat amb motiu del tercer aniversari de Diari Maresme, ha incrementat la relació de blocs subscrits al diari digital. Paral·lelament, Diari Maresme ha creat la secció ‘Cartes i blocs’.

Cartes i blocs

Aquesta nova secció, situada a la part inferior de la portada del diari, ofereix cada dia un nou article de blocs maresmencs registrats i que, per tant, també són candidats al premi.

Blocs registrats

Fins el proper 20 de setembre, tots els blocs del Maresme que vulguin participar al concurs, si encara no estan registrat en la llista de la secció de blocs del diari, ho podran fer enviant el nom del bloc, el del seu creador i l’enllaç del webblog, a través de l’adreça de correu redaccio@diarimaresme.com

Votacions

Posteriorment, del 21 de setembre a l’1 d’octubre, els lectors i lectores registrats com usuaris de Diari Maresme podran escollir els millors blocs maresmencs dividits en quatre categories: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi haurà cinc finalistes escollits per membres d’aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per la convocatòria 2009. Com a novetat, enguany hi haurà el "Premi del Jurat" que serà l’únic que es decidirà, només, amb els vots del membres de Diari Maresme.

Lliurament de premis

Finalment, el bloc que obtingui més vots de cada categoria tindrà un premi de reconeixement que es lliurarà en un acte públic el proper mes d’octubre, a Pineda de Mar. Properament, detallarem el lloc i la data exacta.

Foto: El periodista Saül Gordillo, rebent el premi 2008 de la categoria ‘política’ amb el seu "Bloc sense fulls".

Notícies relacionades:
I Premi Blocs del Maresme (2008)
Diari Maresme celebrarà el seu tercer aniversari amb el "II Premi Blocs Maresme"

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris