divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El jutge arxiva la polèmica querella de l’Ajuntament de Malgrat contra la revista som-hi!

som-hi_280x87.jpgSegons ha avançat la revista Som-hi! de Malgrat a través del seu weblog, el jutge ha arxivat la denúncia que l’Ajuntament de Malgrat els va interposar l’any 2007 per la publicació d’uns articles que consideraven ofensius.

Segons ha avançat la revista Som-hi! de Malgrat a través del seu weblog, el jutge ha arxivat la denúncia que l’Ajuntament de Malgrat els va interposar l’any 2007 per la publicació d’uns articles que consideraven ofensius.

Articles d’opinió

Els fets es remunten a fa un parell d’anys per la publicació d’alguns articles d’opinió que van aparèixer sota un pseudònim en diversos números de la revista malgratenca. Segons el Govern municipal d’aquell moment – format pel PSC, CiU i PP -, aquests escrits "ultrapassaven reiteradament els límits legalment establerts, menyspreant, desacreditant o desprestigiant als membres de la corporació local, i en especial a l’alcaldessa".

Denúncia arxivada

La Junta de Govern Local va acordar en data 6 de febrer de 2007 iniciar una acció penal i civil contra el representant legal de la revista Som-hi! "per un presumpte delicte de calúmnies o injúries". Ara, el jutge ha arxivat definitivament la denúncia. Fonts de la revista han avançat que estan a l’espera de conèixer amb detall el text de la resolució per informar àmpliament als seus lectors en el número de gener.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris