dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El jutge fixa data per al judici pel tancament de Pumallo

judici_280x87_02.jpgDesprés de dos ajornaments, el jutge ha fixat el proper 5 de març com a data de celebració del judici pel tancament, el 31 d’agost de 2008, de l’empresa tèxtil Punto Martínez Llopart, S.A. (Pumallo) de Pineda.

Després de dos ajornaments, el jutge ha fixat el proper 5 de març com a data de celebració del judici pel tancament, el 31 d’agost de 2008, de l’empresa tèxtil Punto Martínez Llopart, S.A. (Pumallo) de Pineda.

Demanda

En declaracions a la nostra redacció, l’advocada Sandra Zahonero, representant de 24 dels treballadors afectats pel tancament, ha anunciat que demandaran totes les empreses productives del grup de l’empresa "mare" i al seu propietari, Josep Maria Martínez.

Acomiadament "tàcit"

Actualment, els més de 40 treballadors de Pumallo no han cobrat cap indemnització ni sou des de fa cinc mesos, i tampoc han rebut cap prestació en concepte d’atur doncs l’empresa no ha extingit els seus contactes. Per Zahonero, es tracta d’un acomiadament "tàcit".  Malgrat això, l’advocada no descarta encara la possibilitat d’arribar a un acord amb l’empresa abans de la data de celebració del judici.

Recurs desestimat

Els representants legals de Pumallo van presentar recurs en considerar que el jutjat social de Mataró no era competent per resoldre el conflicte, i que ho havia de fer el jutjat mercantil tenint en compte que hi ha en marxa un concurs de creditors, amb dos administradors concursals. Aquest argument legal va ser desestimat la setmana passada pel jutge.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris