dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme acull amb èxit de participació una Jornada sobre els Trastorns de l’aprenentatge escolar

trastorns_escolars_280x87.jpgUns 180 professionals d’atenció directe amb la infància van assistir a la "Jornada Trastorns de l’aprenentatge escolar" que es va celebrar divendres passat, 24 d’abril, a l’Hotel Bernat II de Calella.

Uns 180 professionals d’atenció directe amb la infància van assistir a la "Jornada Trastorns de l’aprenentatge escolar" que es va celebrar divendres passat, 24 d’abril, a l’Hotel Bernat II de Calella.

Jornada

La Jornada, que va aplegar metges, infermeres, psicòlegs, pedagogs, mestres i logopedes, va ser organitzada pel Servei de Pediatria de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. La trobada va comptar també amb la col·laboració de professionals de la Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge escolar (UTAE) de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Tallers

Durant tot el matí, es van exposar els trastorns escolars més freqüents. A la sessió de tarda, els assistents van poder participar en un dels dos tallers programats, la intervenció en els diferents trastorns i els tractaments farmacològics.

Inauguració i cloenda

La Jornada va ser inaugurada per l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, acompanyat per la Dra. Núria Constans, directora gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. La cloenda de la Jornada va ser a càrrec de la Dra. Anna Ballester, cap de servei de Pediatria de la Corporació de Salut.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: salutms.org

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris