dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme acull unes Jornades de Cooperació adreçades als empresaris de la comarca

mans_280x87.jpgVuit municipis del Maresme acolliran del 24 de febrer al 19 de març les jornades empresarials Getting Contacts!, una iniciativa que pretén impulsar la xarxa de treball entre els empresaris maresmencs.

Vuit municipis del Maresme acolliran del 24 de febrer al 19 de març les jornades empresarials Getting Contacts!, una iniciativa que pretén impulsar la xarxa de treball entre els empresaris maresmencs.

Objectius

El Getting Contacts! (fent contactes) vol obrir les portes de la comarca i que els empresaris del Maresme siguin amfitrions de tots aquells professionals que vulguin fer-hi negoci. Així, empresaris, Ajuntaments del Maresme (Argentona, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera), el Consell Comarcal i la resta de municipis de la comarca s’han unit contra la crisi per a generar negocis i per refer la seva xarxa de treball.

Jornades

Aquestes Jornades de Cooperació Empresarial, d’inscripció gratuïta, són un projecte àmpliament provat arreu del món que es basa en entrevistes curtes – d’uns 15 minuts – entre empresaris i comerciants per tal de poder aprofundir en possibles relacions comercials. Els objectius prioritaris són l’establiment de contactes efectius, la cerca de nous socis, la reducció de costos, l’increment de vendes, la creació de nous projectes i millores i, també, de noves fórmules de finançament.

Funcionament

Les persones participants hauran d’omplir un qüestionari indicant les empreses o els sectors amb qui volen contactar. Així, hauran de marcar què poden oferir i què estan buscant (comprar, vendre, compartir, etc.). Un cop rebuts tots els qüestionaris, l’organització creuarà les dades i es generaran les agendes de cada trobada. Uns dies abans de cada Jornada, es comunicarà via correu electrònic a cada participant la seva agenda personalitzada d’entrevistes de la tarda Getting Contacts!  S’estima que cada participant durà a terme entre 5 i 7 entrevistes cada jornada, amb contactes útils.

Sessions

La sessió inaugural serà el proper 24 febrer a l’Ateneu Caixa Laietana de Mataró. La resta de sessions seran el 3 març a Montgat (Sala Pau Casals), el 5 març a Pineda de Mar (Auditori Centre Innova), el 10 març a Argentona (Saló de Pedra), l’11 i el 18 de març a Premià de Dalt (Espai Santa Anna), el 12 març a Sant Cebrià de Vallalta (Sala d’Actes Amargant), el 17 març a Canet de Mar (Escola Universitària) i el 19 març a Tordera (Teatre Clavé).

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris