divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme aposta pel Turisme de proximitat aquesta Setmana Santa

platja_280x87_05.jpgSegons les dades amb les que treballa el Consell Comarcal del Maresme, les estadístiques apunten que aquesta Setmana Santa els catalans i els maresmencs viatjaran menys que en anys anteriors. Aquesta circumstància podria afavorir les destinacions turístiques com Costa de Barcelona-Maresme.

Segons les dades amb les que treballa el Consell Comarcal del Maresme, les estadístiques apunten que aquesta Setmana Santa els catalans i els maresmencs viatjaran menys que en anys anteriors. Aquesta circumstància podria afavorir les destinacions turístiques com Costa de Barcelona-Maresme.

Visitants propers

Així, El Maresme podria rebre visitants de l’àrea metropolitana i comarques properes que cerquen llocs propers al seu lloc de residència per passar les seves vacances de Setmana Santa. En aquest sentit, mes de 80 empreses maresmenques del sector estan treballant per oferir els màxims estàndards de qualitat en els serveis que ofereixen.

Destinació atractiva

Costa de Barcelona-Maresme és una destinació atractiva gràcies a la seva proximitat a Barcelona, per la seva oferta de rutes naturals i també per l’oferta gastronòmica. Aquest mes d’abril, per exemple, la cuina a l’entorn del pèsol és l’estrella i molts restaurants han preparat menús especials que permeten degustar àpats tradicionals i receptes novedoses amb "la perla verda" com a protagonista principal.

Turisme gastronòmic

En els darrers anys, s’ha detectat un interès creixent pel turisme gastronòmic i pels productes autòctons de qualitat. Per intentar vehicular cap al Maresme aquesta demanda, el Consorci de Promoció Turística està preparant una guia gastronòmica que complementarà les publicacions periòdiques que s’editen per promocionar jornades culinàries concretes.

Fires especialitzades

Enguany el Consorci de Promoció Turística ha participat fins ara a tres fires especialitzades: Fitur, Toulouse i Berlín per potenciar la marca Costa de Barcelona-Maresme. La propera cita serà el Saló Internacional de Turisme de Catalunya que se celebrarà del 16 al 19 d’abril a Barcelona, on centrarà tots els esforços en el turisme de proximitat; i del 7 al 10 de maig també participarà a Expovacaciones, la fira de turisme que se celebrarà a Bilbao.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris