dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme crea un pacte únic pel Desenvolupament Local i l’Ocupació a la comarca

consell_comarcal_280x87_03.jpgEls 30 municipis del Maresme s’integraran properament en un únic Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i l’Ocupació. Es preveu que l’acte de signatura es celebri el proper mes de març, a Calella.

Els 30 municipis del Maresme s’integraran properament en un únic Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i l’Ocupació. Es preveu que l’acte de signatura es celebri el proper mes de març, a Calella.

Presentació

Aquesta iniciativa ha estat presentada aquest dimecres, a Mataró, per la presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, i el conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme (CCM), Bernat Costas.

Un sol Ens

L’acord per al Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació va ser aprovat en el darrer Ple del Consell Comarcal del Maresme del passat 20 de gener, i estableix la fusió en un sol Ens del Pacte Local per a l’Ocupació de Mataró, coordinat per l’IMPEM, i el Pacte Territorial per l’Ocupació del Maresme, coordinat pel CCM.

Treball conjunt

Un cop fusionades les dues estructures, aquestes treballaran de forma conjunta i consensuada per detectar les necessitats, coordinar i planificar les corresponents polítiques, amb l’objectiu d’aconseguir més eficàcia i l’optimització de recursos, per tal de millorar la qualitat de l’ocupació i augmentar la competitivitat de l’economia comarcal, coherent amb la nova realitat del territori.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris