dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme inaugura unes Jornades de Cooperació Empresarial per combatre la crisi

getting_280x87_02.jpgL’Ateneu de Caixa Laietana de Mataró acull aquest dimarts, a dos quarts de 5 de la tarda, la inauguració de les Jornades de Cooperació Empresarial, Getting Contacts! Aquesta iniciativa pionera unirà els empresaris del Maresme contra la crisi, generant negocis i refent la seva xarxa de treball.

L’Ateneu de Caixa Laietana de Mataró acull aquest dimarts, a dos quarts de 5 de la tarda, la inauguració de les Jornades de Cooperació Empresarial, Getting Contacts! Aquesta iniciativa pionera unirà els empresaris del Maresme contra la crisi, generant negocis i refent la seva xarxa de treball.

Inauguració

La sessió inaugural comptarà amb la col·laboració del Dr. Joan Tugores, catedràtic de teoria econòmica de la Universitat de Barcelona, que impartirà una conferència especialment preparada per l’ocasió, "L’economia catalana enfront de la crisi: reptes i fonaments per a una recuperació". La xerrada donarà claus innovadores sobre com enfrontar i superar l’amenaçador entorn en què està immersa la nostra economia.

Inscripcions

Tant la inscripció com la participació a les Jornades són gratuïtes. Segons l’organització, es tracta d’una iniciativa única en l’àmbit nacional, des de la qual els empresaris poden construir el seu futur en una tarda, gratuïtament, en un entorn fiable i a menys de 20 minuts de la seva empresa i com "un projecte d’una rendibilitat indiscutible!", anuncien.

Entrevistes

Després de la conferència del Dr. Tugores es durà a terme una primera sèrie de Getting contacts!, és a dir, entrevistes breus entre empresaris afins amb l’objectiu de potenciar les sinèrgies detectades entre els seus negocis. Es preveuen quatre trobades per cada participant.

Jornades

La resta de Jornades de Cooperació Empresarial se celebraran del 3 al 19 de març a les següent poblacions del Maresme: el 3 març a Montgat (Sala Pau Casals), 5 març a Pineda de Mar (Auditori Centre Innova), 10 març a Argentona (Saló de Pedra), 11 març a Premià de Dalt (Part I, a l’Espai Santa Anna), 12 març a Sant Cebrià de Vallalta (Sala empresa Amargant), 17 març a Canet de Mar (EU Teixits de Punt), 18 març a Premià de Dalt (Part II, Espai Santa Anna) i el 19 març a Tordera (Teatre Clavé). Més informació www.gettingcontacts.com

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris