dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme podria unir tots els municipis costaners amb un carril-bici

carril_bici_280x87.jpgEl Parlament català ha aprovat una proposta de resolució presentada per CiU que permetrà reservar un espai per a comunicar amb un carril-bici totes les poblacions costaneres del Maresme.

El Parlament català ha aprovat una proposta de resolució presentada per CiU que permetrà reservar un espai per a comunicar amb un carril-bici totes les poblacions costaneres del Maresme.

Proposta

La proposta va ser defensada aquest dimecres en la Comissió de Política Territorial pel diputat de CiU, Benet Maimí. Aquest projecte d’interconnexió dels passeigs marítims de la comarca a través d’un carril-bici, es va aprovar per unanimitat amb una esmena dels grups parlamentaris que donen suport al Govern de la Generalitat.

Espai reservat

La iniciativa garantirà que tots els projectes de redacció de comunicació de les poblacions del Maresme gaudeixin d’un espai per a la circulació de bicicletes, d’acord amb les administracions locals. Per tant, els projectes d’urbanització, millora i interconnexió dels diversos passeigs marítims dels municipis maresmencs, s’aniran desenvolupant de manera que puguin incorporar un espai reservat per al carril-bici maresmenc.

Bicing

Benet Maimí va defensar també una proposta per impulsar un sistema d’ús compartit de bicicletes – o bicing – entre els municipis de la comarca i Barcelona, que va ser rebutjada pels grups que donen suport al Govern català.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris