divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme presenta la guia turística Costa de Barcelona-Maresme

guia_turistica_costa_barcelona_maresme_280x87.jpgLa Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme, a Mataró, acollirà el proper dimecres 4 de març, a les 11 del matí, la presentació de la Guia turística de la marca Costa de Barcelona-Maresme.

La Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme, a Mataró, acollirà el proper dimecres 4 de març, a les 11 del matí, la presentació de la Guia turística de la marca Costa de Barcelona-Maresme.

La guia

Es tracta d’una publicació de 160 pàgines que presenta la comarca a partir de set propostes monogràfiques: les terres del vi, les flors com a paisatge, les rutes del modernisme, les aigües termals de qualitat, el paisatge poètic i el turisme tot l’any. Completa el volum un directori d’hotels, turisme rural i restaurants del Maresme.

Assistents

L’acte comptarà amb l’assistència del president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Josep Maria Juhé i el director general d’Acesa, Josep Lluís Giménez Sevilla, que presentaran la Guia turística acompanyats de l’autor dels texts, el periodista de l’empresa Turismo Verde Jordi Bastart. La guia Costa de Barcelona-Maresme és una iniciativa del Consorci de turisme amb la col·laboració d’Acesa.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris