dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme s’ha sumat al dol per la mort de quatre bombers en l’incendi d’Horta de Sant Joan

bombers_280x87_08.jpgEls Ajuntaments del Maresme s’han sumat avui dimecres al dol oficial decretat pel govern de la Generalitat arran la mort de quatre bombers en l’incendi forestal d’Horta de Sant Joan.

Els Ajuntaments del Maresme s’han sumat avui dimecres al dol oficial decretat pel govern de la Generalitat arran la mort de quatre bombers en l’incendi forestal d’Horta de Sant Joan.

Condol

En aquest sentit, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha fet pública una nota informativa comunicant que "amb motiu del tràgic accident en el decurs de les tasques d’extinció de l’incendi forestal que s’ha produït a Horta de Sant Joan, en què han mort quatre membres del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, i altres dos es troben ferits de gravetat, el govern de la Generalitat de Catalunya ha decretat dol oficial, que les banderes onegin a mig pal, i l’anul·lació dels actes institucionals durant el dia d’avui". A més, la nota afegeix que "d’aquesta manera, els ajuntaments catalans mostren el condol per les víctimes de l’accident i també realitzen un gest de solidaritat i respecte amb les famílies i amics de les víctimes d’aquesta tragèdia, desitjant la ràpida millora dels ferits".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris