dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme tindrà 281 noves places públiques de serveis socials especialitzats fins el 2012

mans_ajuda_280x87_02.jpgEl Departament d’Acció Social i Ciutadania ha anunciat aquesta setmana que promourà 281 noves places públiques per atendre a la gent gran, les persones amb discapacitats i les persones amb malaltia mental, fins el 2012, al Maresme.

El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha anunciat aquesta setmana que promourà 281 noves places públiques per atendre a la gent gran, les persones amb discapacitats i les persones amb malaltia mental, fins el 2012, al Maresme.

Centre de dia

El principal esforç al Maresme se centrarà en els serveis de centre de dia per a la gent gran amb la promoció de 213 noves places que, pel que fa a les places residencials, és la tercera comarca amb uns nivells de cobertura més elevats gràcies a les 2.195 places disponibles actualment.

Malaltia mental

Un altre col·lectiu que veurà incrementada notablement la cobertura pública serà el de les persones amb malaltia mental. A les 97 places actuals se n’hi afegiran 89 en desenvolupament i 50 incorporades a la programació fins el 2012.

Discapacitat

Pel que fa a les persones amb discapacitat psíquica, la programació també preveu la promoció de 8 noves places de Centre d’Atenció Especialitzada i 2 de llar residència. També s’impulsaran 8 places de llar residència, en aquests cas, per a persones amb discapacitat física.

Drogodependències

Finalment, la programació també contempla la promoció d’entre 50 i 100 places de comunitat terapèutica per a persones afectades per drogodependències i una desena més, aproximadament, en pisos de reinserció per al mateix col·lectiu.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris