dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Masnou dóna el seu darrer comiat al regidor Jordi Pagès

comiat_280x87.jpgNombrosos ciutadans i ciutadanes del Masnou van donar el seu darrer comiat al regidor de CiU al Masnou, Jordi Pagès i Sanjuan, durant el sepeli d’ahir diumenge, a l’església de Sant Pere.

Nombrosos ciutadans i ciutadanes del Masnou van donar el seu darrer comiat al regidor de CiU al Masnou, Jordi Pagès i Sanjuan, durant el sepeli d’ahir diumenge, a l’església de Sant Pere.

Emotiu comiat

Representants del món de l’associacionisme local, autoritats municipals, amistats i ciutadans a títol personal van retre homenatge al regidor donant suport a la seva família i acompanyant amb un emotiu aplaudiment les paraules pronunciades per la seva vídua, Maria Teresa Cisa i Ramentol.

Agraïment

Maria Teresa va agrair el suport rebut per la gent del poble "en uns moments tan difícils de superar" i també va voler recordar la passió que Pagès sentia pel seu poble, "que va mantenir fins al final", i la voluntat de treballar pel desenvolupament del Masnou.

Destacat militant

Jordi Pagès, que va morir la nit de divendres passat, 8 de maig, després d’una llarga malaltia, a l’edat de 62 anys; era un destacat militant de l’agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) del Masnou, i va ser promotor de diverses iniciatives socials i culturals que s’han dut a terme a la localitat, com la fundació de l’Associació de Pares i Mares de l’escola Bergantí, la constitució del Patronat del Museu Municipal de Nàutica o la creació de la Plataforma "Freedom for Catalonia". També van destacar els seus esforços per al desenvolupament de la identitat visual del Masnou, projecte del qual va ser un dels principals promotors, i per a la legalització de l’escut i la bandera oficials municipals.

Regidor

Durant la seva llarga trajectòria com a militant de CDC, va ser president de l’agrupació local de Convergència del Masnou entre el 1992 i el 1999, quan va ser elegit regidor i va assumir el càrrec de tinent d’alcalde de Obres, Manteniment i Serveis Urbans. Fins al moment de la seva mort, va estar actiu políticament i formava part com a regidor de l’oposició del consistori sorgit de les eleccions del mes de maig de 2007.

per Redacció | Foto: Aj. del Masnou

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris