dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Masnou estrena Fira Flotant amb més de 300 embarcacions

bandera_masnou_280x87_02.jpgEntre el 22 i el 26 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre, el port esportiu del Masnou acull la I Fira Flotant. Aquesta mostra compta amb més de 300 embarcacions de vela i motor que ocupen la primera fila d’amarres del port i part del moll d’abric de ponent.

Entre el 22 i el 26 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre, el port esportiu del Masnou acull la I Fira Flotant. Aquesta mostra compta amb més de 300 embarcacions de vela i motor que ocupen la primera fila d’amarres del port i part del moll d’abric de ponent.

Expositors

També hi ha vaixells i motos d’aigua ubicats als envelats instal·lats a l’aparcament de l’entrada del port des d’ Alella. D’altra banda, a l’envelat gran, hi tenen cabuda tots els expositors de les diferents nàutiques del port – vuit en total – i la capitania, així com aquelles empreses relacionades amb la nàutica que hi treballen habitualment.

Oferta de lleure

A la Fira, també s’hi poden trobar ofertes de lleure, com cursets de vela i de motor. A més, durant aquests dies, els restaurants del port ofereixen uns menús especials per a l’ocasió. Dissabte, 25 d’abril, es presentarà el llibre Els mars del meu avi de la periodista Sara Masó i Maristany, a les 19.30 h a l’envelat.

Objectiu

El principal objectiu d’aquesta Fira és apropar les nàutiques a la clientela, i donar a conèixer el món que envolta la nàutica i, concretament, el port del Masnou, un municipi amb una tradició marinera històrica.

Treball conjunt

Segons fonts de l’Ajuntament, la capitania i les diferents nàutiques del port han treballat conjuntament per posar en marxa aquesta Fira. A més a més, compten amb la col·laboració i el patrocini de diversos restaurants i comerços relacionats amb la nàutica i que es troben dins del recinte, així com del consistori del Masnou.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris