dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Memorial Josep Barceló celebra una nova edició amb els valors i l’esport com a protagonistes

memorial_josep_barcelo_280x87_02.jpgLes instal·lacions del Club Futbol Tordera acullen aquest cap de setmana, 13 i 14 de juny, el XII Memorial Josep Barceló, un torneig de futbol 7 organitzat pel club torderenc on s’hi apleguen els millors clubs catalans.

Les instal·lacions del Club Futbol Tordera acullen aquest cap de setmana, 13 i 14 de juny, el XII Memorial Josep Barceló, un torneig de futbol 7 organitzat pel club torderenc on s’hi apleguen els millors clubs catalans.

Torneig

Enguany, hi participaran el Barça, l’Atlètic de Madrid, el Sevilla, el València i l’Espanyol. També hi haurà una àmplia representació del territori català, entre d’altres, hi seran el Girona, el Palamós, el Lleida, el Mollerussa, el Gimnàstic de Manresa, el Mollet, el Nàstic de Tarragona, el Lloret i el Martinenc.

Gespa artificial

Els partits, que duren 30 minuts en dues parts de 15 minuts cadascuna, se celebren en camps de gespa artificial que, alhora, permeten veure el treball en futbol base que fan els diferents clubs. Les categories que hi participen són la Benjamí A, B i C (prebenjamins), és a dir, nens d’entre 8 i 10 anys.

Vocació Social

Paral·lelament, el torneig té una marcada vocació social i de formació en valors com la solidaritat, la responsabilitat, l’esforç, el voluntariat, la il·lusió o la igualtat. El seu nom, Memorial Josep Barceló, és en honor a un destacat membre del club que va morir en accident de trànsit. Any rere any, la celebració del torneig serveix per recordar-lo.

Convidat d’honor

Enguany, aquesta vessant extra esportiva s’ha volgut reforçar amb un convidat d’honor. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que treballa per nens i nenes amb malalties greus i amb seqüeles d’accidents: El Petit da Vinci. Aquesta entitat tindrà un estand propi al torneig des d’on podrà divulgar què fa i vendre exemplars del llibre que recull la seva vocació.

Inauguració i finals

El proper dissabte 13 de juny, a 3/4 de 9 del matí, l’associació farà el xut d’honor que donarà inici a la competició. Al llarg de tot el dia, fins a les 8 del vespre, es disputaran els partits per decidir els equips que passaran a la fase final. Diumenge, els primers i segons de cada grup s’enfrontaran en les fases finals. Les finals absolutes de cada categoria es jugaran entre les 13 h. i les 14’15 h. de la tarda.

Un món millor

Segons l’organització, "la intenció és que els nens pensin en aquells altres menuts que no tenen les mateixes possibilitats que ells i els dediquin la seva participació en el Memorial". A través d’actes com aquest el Memorial Josep Barceló i el C.F. Tordera volen aprofitar l’esport base per formar persones íntegres i amb ganes de construir un món millor.

per Redacció  | Vídeo:  F.C.Tordera

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris