diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Mercat d’Arenys de Mar reparteix bosses compostables a la seva clientela

mercats_sostenibles_280x87.jpgLa plaça del Mercat d’Arenys de Mar repartirà, des d’aquesta setmana, bosses compostables a la seva clientela, en una iniciativa emmarcada en la campanya de "Mercats Sostenibles" engegada per la Diputació de Barcelona.

La plaça del Mercat d’Arenys de Mar repartirà, des d’aquesta setmana, bosses compostables a la seva clientela, en una iniciativa emmarcada en la campanya de "Mercats Sostenibles" engegada per la Diputació de Barcelona.

Sensibilització

Aquesta campanya s’ha dissenyat amb un repartiment conjunt de bosses compostables i punts de llibre informatius. Segons els impulsors de la iniciativa, "es tracta de fer una acció de sensibilització". Així, els paradistes del mercat lliuraran només bosses compostables a la clientela, en substitució de les bosses de plàstic habituals, i també un punt de llibre que informa dels beneficis d’aquesta acció.

Hàbits sostenibles

L’Oficina de Mercats i Fires Locals de l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona va engegar aquesta campanya, emmarcada en la línia "Mercats Sostenibles", assegurant que els mercats són equipaments comercials que es distingeixen pel foment "d’hàbits sostenibles".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris