divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El mercat setmanal de Pineda recupera la seva ubicació habitual al passeig marítim

mercat_280x87_03.jpgEl proper divendres, 1 de maig, les 48 parades del mercat setmanal de Pineda centre tornaran a instal·lar-se al passeig Marítim, un cop finalitzades les obres de canalització d’aigües residuals.

El proper divendres, 1 de maig, les 48 parades del mercat setmanal de Pineda centre tornaran a instal·lar-se al passeig Marítim, un cop finalitzades les obres de canalització d’aigües residuals.

Tram afectat

Aquesta actuació, que ha afectat el tram comprès entre els carrers Església i Moragas i Barret, va obligar a traslladar els paradistes del mercat, el passat mes d’octubre, a diversos indrets del municipi.

Parada de bus

D’altra banda, des de l’inici d’aquest mes d’abril, també ha recuperat la normalitat la parada del servei de bus urbà situada a la plaça de l’Estació, que durant aquests mesos havia modificat la seva ubicació a causa d’aquesta actuació.

Canalització

Les obres de canalització d’aigües residuals en aquest tram del passeig Marítim de Pineda han consistit en la col·locació de les canonades que han de transportar les aigües residuals dels municipis del Maresme Nord que es beneficiaran de la depuradora. Les aigües aniran des de l’estació de pretractament, situada al costat del cementiri, fins a l’estació de bombament que s’ubicarà a la part baixa de la riera. Des d’allà es transportaran fins a la planta depuradora on es tractaran. La depuradora donarà servei a Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Pineda.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris