dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El mercat setmanal de Poblenou de Pineda torna al seu emplaçament original

mercat_280x87_04.jpgL’Ajuntament de Pineda, després de reunir-se amb els marxants, comerciants i veïns de la zona, ha decidit traslladar el mercat setmanal de Poblenou al seu emplaçament original de l’avinguda Hispanitat.

L’Ajuntament de Pineda, després de reunir-se amb els marxants, comerciants i veïns de la zona, ha decidit traslladar el mercat setmanal de Poblenou al seu emplaçament original de l’avinguda Hispanitat.

Canvi provisional

L’alcalde pinedenc, Xavier Amor (PSC), ha explicat que el canvi provisional al passeig Marítim va ser ocasionat per la voluntat del consistori de tirar endavant el projecte de reurbanització de l’avinguda Hispanitat, que finalment no es portarà a terme aquest any, a causa de la situació econòmica i al pla d’estalvi engegat enguany per a fer-hi front.

Emplaçament original

El canvi de l’actual emplaçament del mercat de Poblenou del Passeig Marítim a la seva ubicació original a l’avinguda Hispanitat es farà efectiu el proper dimecres, 22 de juliol. El mercat setmanal de Poblenou, un tipus de comerç molt arrelat al barri, es celebra cada dimecres al matí i actualment té un total de 173 parades.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris