dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Ministeri de Ciència i Innovació injecta 10,5 milions al Tecnocampus per acabar les obres

tecnocampus_280x87_02.jpgL’Entitat Pública Empresarial (EPE) del TecnoCampus, encarregada de la gestió de l’obra pública del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, ha rebut un fort impuls econòmic per part del ministeri de Ciència i Innovació mitjançant un ajut i un crèdit.

L’Entitat Pública Empresarial (EPE) del TecnoCampus, encarregada de la gestió de l’obra pública del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, ha rebut un fort impuls econòmic per part del ministeri de Ciència i Innovació mitjançant un ajut i un crèdit.

Obres

La quantitat atorgada per als anys 2009 i 2010 suma un total de 10,5 milions d’euros, repartits entre 7 milions d’euros en forma de crèdit sense interès per al 2010 i una ajuda a fons perdut de prop de 3,5 milions d’euros per aquest any 2009. Aquest fons servirà per acabar les obres de la nova seu del parc, que estarà ubicada a la zona del Rengle de Mataró i que entrarà en funcionament el tercer trimestre del 2010.

Finançament

D’aquesta manera l’EPE TecnoCampus tanca les necessitats de finançament per a l’obra sense haver de recórrer de nou al mercat financer privat, en el qual ja té concedit un crèdit sindicat de 24 milions d’euros.

Aposta

En paraules de la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, "El més important per a nosaltres és l’aposta del Ministeri de Ciència i Innovació al projecte, que es demostra amb uns ajuts obtinguts ara que se sumen als dels darrers anys; si fins ara s’ha tractat de préstecs  a interès 0 i altres ajuts com els del Pla Avanza, però ara obtenim a més un ajut a fons perdut de 3,5 milions d’euros", ha assenyalat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris