dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Ministeri de Treball obliga a vendre un complex de MC Mutual

centre_cabrils_280x87.jpgLa Seguretat Social considera un "sense sentit" que MC Mutual segueixi tenint en propietat el centre de Cabrils, un luxós complex de 12.800 metres quadrats, que fa més de dos anys que no té cap activitat.

centre_cabrils_.jpgLa Seguretat Social considera un "sense sentit" que MC Mutual segueixi tenint en propietat el centre de Cabrils, un luxós complex de 12.800 metres quadrats, que fa més de dos anys que no té cap activitat.

Seguretat Social

Una altra paradoxa és que aquesta entitat sense ànim de lucre es finança mitjançant les quotes per accidents i malalties professionals recaptades per la Tresoreria General de la Seguretat Social. Aquest centre es va construir l’any 1982 amb l’objectiu que els treballadors que havien patit un accident laboral poguessin fer la seva recuperació en aquestes instal·lacions.

Ordre de venda

L’actual desús del centre, va fer que el passat estiu la Direcció General d’Ordenament de la Seguretat Social ordenés a MC Mutual – resultat de la fusió de Mutual Cyclops i Midat Mútua – la venda del complex, els diners del qual havien d’acabar a la tresoreria de la Seguretat Social i no a les empreses associades a la Mútua.

Canvi estatutari

Els gestors de MC Mutual ho van acceptar però, sorprenentment, l’actuació de forma unipersonal d’un assessor de la junta directiva va paralitzar el procés. Aquest fet va obligar a l’assemblea general de mutualistes a realitzar un canvi estatutari el passat mes de juliol per ajudar a desencallar el procés. Malgrat tot, després dels mesos transcorreguts el centre segueix sense vendre’s.

per Redacció | Foto: Aj.Cabrils

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris