dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Nido del Cuco presenta el seu primer disc a Mataró

el_nido_del_cuco_280x87.jpgLa Sala Privat de Mataró acollirà el proper divendres 27 de febrer, a partir de les 12 de la nit, el directe del grup "El nido del cuco". La banda de Pop-Rock Urbà presentarà, en gairebé 2 hores de cor i força sobre l’escenari, el seu primer disc "Version 1.0" .

el_nido_del_cuco.jpgLa Sala Privat de Mataró acollirà el proper divendres 27 de febrer, a partir de les 12 de la nit, el directe del grup "El nido del cuco". La banda de Pop-Rock Urbà presentarà, en gairebé 2 hores de cor i força sobre l’escenari, el seu primer disc "Version 1.0" .

Versión 1.0

Són 13 cançons que van del rock més clàssic al pop, amb pinzellades electròniques, on destaca la col·laboració de Shuarma (Elefantes) a "En el mismo bar de ayer" i una versió del "Mediterráneo" de Joan Manuel Serrat adaptada a la sonoritat del grup.

Primer àlbum

Amb el seu primer disc, "El nido del cuco" proposa un crit de llibertat i una opinió personal de la veritat, que segons la banda, pretén desemmascarar les mentides quotidianes d’un sistema social una mica espatllat. Aquest crit es proposa des d’una veu enèrgica i melòdica, des d’uns textos compromesos i, en definitiva, des d’un Pop Rock Urbà que fusiona diversos estils.

Nom

El nom del grup està íntimament lligat i inspirat amb els conceptes que l’autor Ken Kesey reflexa a la coneguda obra del mateix nom, més tard portada al cine per Milos Forman, "Alguien voló sobre el nido del cuco". En aquesta novel·la l’autor reflexa la sospita de viure en un món poc sa, on l’autèntica realitat es margina i se silencia.

Directe

La màxima expressió de la banda arriba amb el directe: el seu potent URBAN TOUR s’ha forjat en un gran nombre sales, i s’ha presentat també en escenaris com el Festival Acústica 2008, el Festiattac o la clausura de l’UPEC 2008 a Razzmatazz. Amb la posada en escena de les cançons, "El nido del cuco" ha rebut una molt bona resposta de públic i de crítica, guanyant diversos concursos, entre d’altres, el 1er Premi MUSA’06 Sant Adrià del Besòs, 1er Premi AMFIROCK’07 Parets del Vallès i el 1er Premi MÚSICA JOVE’07 La Llagosta.

Presentació

L’entrada al concert de presentació del disc a Mataró es gratuïta. D’altra banda, el proper 23 de març "El nido del cuco" actuarà al programa televisiu "Buenafuente" i el dia següent farà la presentació oficial a la Sala Apolo de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris