divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El nou pas soterrat del camí de la Pomereda de Malgrat afectarà al trànsit de la zona

pas_soterrani_malgrat_280x87.jpgLes obres del pas soterrat del camí de la Pomereda s’inauguraran el proper divendres 8 de maig, a partir de les 6 de la tarda. Aquesta obra, finançada pel consistori malgratenc, ha costat uns 2 milions d’euros.

Les obres del pas soterrat del camí de la Pomereda s’inauguraran el proper divendres 8 de maig, a partir de les 6 de la tarda. Aquesta obra, finançada pel consistori malgratenc, ha costat uns 2 milions d’euros.

Recta final

Actualment, les obres de construcció executades per l’empresa Scrinser han entrat en la seva recta final i durant els propers dies s’enllestiran els serrells pendents. Les actuacions, que es van iniciar el mes d’octubre de 2007, van patir endarreriments a causa de les diferències entre Adif i les companyies de serveis Fecsa-Endesa i Telefónica.

Trànsit

Segons informen els responsables municipals, l’entrada en funcionament d’aquest pas comportarà un reordenament del trànsit. Així, s’aplicaran canvis de sentits de circulació i una nova regulació de l’estacionament en aquesta zona. Segons l’Ajuntament l’objectiu d’aquests canvis "és garantir una fluïdesa de circulació viària d’entrada i sortida des del camí de la Pomereda cap al carrer de l’Abat Oliba i en sentit invers".

Sentits de circulació

També, segons les mateixes fonts, "es pretén aconseguir una adequació dels sentits de circulació d’acord amb l’establiment de l’anella interna de circulació". Tot i els canvis, el consistori ha optat per mantenir els sentits únics de circulació "com a un valor de seguretat integral dels usuaris de les vies".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris