dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“El País de mai més” clou amb èxit la darrera representació de la temporada

el_pais_de_mai_mes_280x87_03.jpgL’Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda ha presentat aquest diumenge la darrera representació de l’obra "El País de mai més" (vídeo).

L’Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda ha presentat aquest diumenge la darrera representació de l’obra "El País de mai més".

Posada en escena

el_pais_de_mai_mes_800x600.jpgLa sala gran del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda s’ha quedat petita per la posada en escena d’aquest musical protagonitzat principalment per joves de l’escola d’entre 15 i 18 anys. L’obra, que ha comptat amb una acurada escenografia i il·luminació, s’ha presentat amb música i veu en directe, amb l’actuació d’una banda de quatre músics que ha acompanyat amb solvència als més de 30 personatges que hi prenen part.

Direcció i producció

La representació, amb una durada aproximada de 75 minuts, ha comptat amb la direcció musical d’Andrea Alcolea, la direcció Artística de Jordi Casals, la direcció coreogràfica de Meri Alarcón, la direcció escènica de Sandra Pérez i la producció del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

per Redacció | Ramon Texidó | Vídeo: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris