dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Parc Central de Mataró acollirà una àrea de jocs interactius

rocodrom_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró vol instal·lar al Parc Central del municipi una àrea de jocs interactius, controlada per un servidor, amb l’objectiu de potenciar l’ús lúdic d’aquesta zona verda.

L’Ajuntament de Mataró vol instal·lar al Parc Central del municipi una àrea de jocs interactius, controlada per un servidor, amb l’objectiu de potenciar l’ús lúdic d’aquesta zona verda.

Projecte innovador

Aquest projecte innovador dotarà al Parc Central de Mataró d’una àrea de jocs interactius destinats a nens i nenes d’entre 6 a 15 anys. La instal·lació comptarà amb quatre elements de jocs, un d’ells un rocòdrom, que ocuparan una superfície d’uns 220 m2.

Habilitats

Concretament, la nova zona de jocs s’instal·larà a la plaça Mossèn Joan Pau Pujol, dins el nou Parc Central, a prop de l’avinguda del Corregiment de Mataró. Cada joc interactiu tindrà un controlador i diferents botons que els infants hauran de tocar per aconseguir els objectius del joc basats en habilitats com l’agilitat, la velocitat, l’estratègia, la memòria, el rendiment, la coordinació, la força, la resistència i el treball en equip.

Seguretat

D’altra banda, l’àrea de jocs disposarà de terres de seguretat per amortir possibles caigudes. El servidor comptarà amb un ordinador amb sistema Linux i estarà integrat en un armari resistent al vandalisme.

per Redacció | Foto: Pablo Moratinos

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris