dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El parc de Ca l’Alfaro de Llavaneres pateix un episodi de vandalisme durant la festa major

vandalisme_280x87.jpgL’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha informat avui que el parc de Ca l’Alfaro ha estat objecte d’un episodi de vandalisme. La Policia Local ha obert una investigació.

bretolades_ca_lalfaro_800x600.jpgL’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha informat avui que el parc de Ca l’Alfaro ha estat objecte d’un episodi de vandalisme. La Policia Local ha obert una investigació.

Alerta

L’alerta la va donar la Brigada municipal ahir dimarts, a primera hora del matí, en comprovar diversos danys ocasionats durant la matinada anterior en el mobiliari urbà i en les instal·lacions que hi ha en el parc amb motiu de la festa major.

Destrosses

Entre altres destrosses, segons ha informat la Policia Local, es va detectar el llençament de pintura a l’entarimat de la festa major, que apareixia tacat amb pintades i empremtes fetes amb les mans. També, els agents van trobar pintura en els gronxadors, cadires de fusta tirades pel terra i van trobar forçada la porta del magatzem municipal, on els autors dels fets varen sostreure un mans lliures del vehicle de la brigada i tot un munt de claus que van aparèixer l’endemà al terra de la plaça de la Vila. La Policia Local de Llavaneres té oberta una investigació per localitzar els responsables d’aquest nou episodi de vandalisme.

Jornades Gastronòmiques

D’altra banda, el parc de Ca l’Alfaro de Llavaneres serà escenari demà dijous 16 de juliol, a les 7 de la tarda, de la presentació de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme, que se serviran fins el 31 d’agost a 48 restaurants de 13 poblacions de la comarca.

per Redacció | Fotos: Aj.Llavaneres

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris