dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Parc Serralada Litoral demana l’ampliació en 2.000 hectàrees de l’espai protegit

parc_serralada_litoral_280x87.jpgEl Consorci del Parc de la Serralada Litoral està a l’espera de la resposta de la Generalitat en relació a la sol·licitud que va presentar el passat mes de febrer per ampliar en 2.000 hectàrees l’Espai d’Interès Natural (EIN) de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs, que gestiona el mateix Consorci.

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral està a l’espera de la resposta de la Generalitat en relació a la sol·licitud que va presentar el passat mes de febrer per ampliar en 2.000 hectàrees l’Espai d’Interès Natural (EIN) de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs, que gestiona el mateix Consorci.

Proposta coordinada

Aquesta proposta conjunta d’ampliació ha estat coordinada i elaborada pel Consorci, a partir dels acords aprovats pels respectius òrgans competents de sis municipis del Maresme, i de quatre municipis del Vallès Oriental.

49.000 hectàrees

Concretament, dos municipis (Martorelles i Montornès del Vallès) han formulat la seva voluntat d’inclusió a l’EIN i la resta (Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, La Roca del Vallès, Teià i Vilassar de Dalt) han proposat l’ampliació del territori protegit del seu terme. El municipi de Montmeló, que actualment no està integrat al Consorci, també ha demanat la inclusió de part del seu territori a l’EIN. El resultat comportarà la incorporació d’aproximadament 2.000 hectàrees a les 47.000 hectàrees actuals.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris