dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Parlament aprova una proposta per reduir les llistes d’espera a l’Hospital de Calella

hospital_de_calella_280x87_02.jpgEl Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució de CiU, amb esmena del Tripartit, en la qual s’insta al Govern català a continuar les accions per reduir les llistes d’espera a l’Hospital de Calella.

El Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució de CiU, amb esmena del Tripartit, en la qual s’insta al Govern català a continuar les accions per reduir les llistes d’espera a l’Hospital de Calella.

Saturació

L’impulsor de la proposta, presentada a la comissió de Salut del Parlament, el diputat pinedenc de CiU, Joan Morell, va destacar que "alguns centres hospitalaris, com l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, estan patint una forta pressió per l’increment del volum de treball que pot arribar a la saturació dels serveis", va dir. També, Morell va demanar "un esforç per tal de garantir que tots els ciutadans puguin gaudir en condicions de normalitat d’aquests serveis". El Govern tripartit – PSC, ERC, IC-V – va acceptar la proposta però va puntualitzar que des de la Conselleria ja es fan accions en aquest sentit.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris