dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Pla de Desenvolupament Turístic de Tordera recull una setantena de mesures

mercat_tordera_280x87.jpgLa Regidoria de Promoció de Tordera va presentar dilluns, 29 de juny, el nou Pla de Desenvolupament per a fomentar el potencial turístic del municipi.

mercat_de_tordera_800x600.jpgLa Regidoria de Promoció de Tordera va presentar dilluns, 29 de juny, el nou Pla de Desenvolupament per a fomentar el potencial turístic del municipi.

Tres línies

En aquest sentit, el Pla de Desenvolupament Turístic establirà diferents accions que fomentin els productes existents i potencials del municipi en aquest àmbit. Segons informa el regidor de l’àrea, Bernat Costas, el pla estableix tres línies bàsiques d’actuació turística: la natura, l’esport i la identitat.

Potencial

Per al regidor, "aquest potencial existent permetrà oferir més opcions turístiques d’interior al gran nombre de places hoteleres de l’entorn del municipi – des de Calella fins a Lloret de Mar -. A més, l’estudi també revela la necessitat d’aprofitar l’impacte del mercat dels diumenges de Tordera per desenvolupar altres activitats paral·leles que dimensionin turísticament el municipi a través de les oportunitats existents en matèria esportiva, cultural, de patrimoni o de natura.

74 mesures

El Pla de desenvolupament turístic de Tordera recull 74 mesures per aplicar fins l’any 2011, entre les quals destaquen enguany la nova senyalització  de camins rurals, la creació de noves rutes de senderisme, la difusió del mercat entre oficines de turisme i agències operadores, la creació d’una oficina de turisme local i l’establiment de contactes amb entitats de turisme ornitològic per dimensionar les moltes possibilitats que Tordera ofereix en aquest àmbit.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris