dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Ple de l’Ajuntament d’Arenys de Mar homenatja Miquel Rubirola

miquel_rubirola_280x87.jpgL’exalcalde d’Arenys de Mar durant dos mandats per la coalició de CiU, Miquel Rubirola, es va acomiadar dimecres passat de la vida política.

L’exalcalde d’Arenys de Mar durant dos mandats per la coalició de CiU, Miquel Rubirola, es va acomiadar dimecres passat de la vida política.

Aplaudiments

L’acte de comiat es va celebrar al final del Ple extraordinari de l’ajuntament, i enmig dels aplaudiments de l’alcalde, Ramon Vinyes, i de tots els regidors i públic assistent.

Jubilació

Poc abans, Rubirola va fer lectura d’un escrit que resumia la seva trajectòria política. En el seu discurs, l’exalcalde va justificar el seu comiat per haver arribat a l’edat de la jubilació laboral i considera que és el moment de deixar les responsabilitats polítiques per dedicar més temps a la seva família.

Agraïments

Representants de tots els grups municipals li van dedicar unes paraules per agrair la tasca que va desenvolupar al capdavant del consistori arenyenc. El lloc que deixa Rubirola l’ocuparà Agustí Massuet, número 8 de la llista de CiU.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris