dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PP de Vilassar de Mar expulsa Abraham Cobo, únic regidor del partit a l’Ajuntament

abraham_cobo_280x87.jpgAbraham Cobo, l’únic regidor del PP a l’oposició de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, ha estat expulsat del partit per la tensa relació que mantenia amb la direcció local.

abraham_cobo.jpgAbraham Cobo, l’únic regidor del PP a l’oposició de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, ha estat expulsat del partit per la tensa relació que mantenia amb la direcció local.

Crítiques

Cal recordar que el Partit Popular de Catalunya (PPC) li va obrir un expedient disciplinari el passat mes de febrer per un article que el regidor va publicar al butlletí municipal de l’Ajuntament, al novembre del 2008, on deia textualment que "el ciutadà no entén i considera injust que l’aparell del partit es dediqui a posar i treure presidents, com és el cas de l’actual presidenta del Partit Popular de Catalunya, sense tenir en compte l’opinió democràtica dels seus militants", va dir referint-se a l’elecció de l’actual presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

Relació tensa

A partir de la publicació d’aquest article, la relació de Cobo amb la direcció local del partit es va tensar i, finalment, l’afer ha acabat amb l’expulsió del regidor popular. Ara, el PP de Vilassar de Mar podria quedar-se sense representació al consistori si Abraham Cobo decideix continuar com a regidor no adscrit al consistori vilassarenc.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris