dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PP del Maresme celebra la primera junta comarcal a Vilassar de Mar

pp_maresme_280x87.jpgEl Partit Popular del Maresme va celebrar divendres passat, 30 d’octubre, la primera junta comarcal del partit a Vilassar de Mar. És tracta també de la primera amb Diego Sánchez com a president.

pp_maresme_.jpgEl Partit Popular del Maresme va celebrar divendres passat, 30 d’octubre, la primera junta comarcal del partit a Vilassar de Mar. És tracta també de la primera amb Diego Sánchez com a president.

Junta

L’actual junta del PP maresmenc, formada per una vintena de persones entre secretaris i vocals, compta a més amb Marcos Fernández com a secretari general i Javier Berzosa com a vicesecretari comarcal.

Objectius

Segons informa el PP maresmenc en un comunicat, durant la junta es va parlar de desenvolupar el funcionament intern del partit a la comarca, de fomentar la participació dels militants en l’actuació i presa de decisions del partit, i l’exercici de la acció política en benefici dels veïns dels pobles de la comarca, així com d’impulsar la implantació del partit a tots els municipis maresmencs.

Casos de corrupció

També, segons el comunicat, els populars van debatre sobre els darrers casos de corrupció als ajuntaments catalans. En aquest sentit, la vicesecretària de política municipal, Susana Clereci, va informar sobre la documentació que se li va demanar a l’ajuntament de Llavaneres i que "en cap cas es correspon amb les notícies aparegudes en molts mitjans", va dir. En aquest afer, es va remetre a les declaracions del secretari general del PP català, Jordi Cornet.

Juntes locals

Per la seva banda, el vicesecretari general del Maresme, Javier Berzosa, responent a una pregunta del regidor de Premià de Dalt sobre l’elecció de juntes locals i la falta d’informació, va aclarir que tots els militants havien rebut per correu aquesta informació i que en el cas de Premià de Dalt, com en altres poblacions del Maresme, no s’havia presentat cap candidat. Per aquest motiu, el partit havia de nomenar un representant legal.

Finançament i coordinació

Finalment, segons les mateixes fonts, es va parlar del finançament del PP al Maresme, i també es va manifestar que la nova junta comarcal es proposa coordinar i orientar l’acció política dels regidors dels diferents municipis de la comarca.

Notícies relacionades:

Entrevista Diego Sánchez 

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris