dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Premi ‘TOP 20’ distingeix l’Hospital de Mataró

hospital_mataro_280x87_02.jpgL’Hospital de Mataró ha estat guardonat amb la distinció ‘TOP 20’ com un dels quatre millors hospitals, a nivell estatal, en la categoria Grans Hospitals Generals.

hospital_de_mataro_800x600_02.jpgL’Hospital de Mataró ha estat guardonat amb la distinció ‘TOP 20’ com un dels quatre millors hospitals, a nivell estatal, en la categoria Grans Hospitals Generals.

155 centres

En aquesta nova edició, han estat avaluats un total de 155 centres assistencials i, concretament, en el grup que està inclòs l’hospital mataroní hi han participat 26 centres.

TOP 20

Els premis ‘TOP 20’ són impulsats per l’empresa de serveis d’informació sanitària, IASIST, que avalua els hospitals públics i privats que es presenten voluntàriament al programa. Segons informen, els hospitals que formen el ‘TOP 20’ de l’edició 2009 "són els que millors resultats han obtingut en l’avaluació d’una sèrie d’indicadors en matèria de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica".

10 edicions

Aquesta és la setena vegada, de les 10 edicions del ‘TOP 20’, que l’Hospital de Mataró és guardonat amb aquesta distinció. Segons fonts de l’hospital mataroní "això és important perquè els resultats entre els centres que hi entren acostumen a estar molt apretats" i afegeixen que, "per tant, formar part del grup capdavanter en repetides ocasions evidencia una tendència positiva en el funcionament de l’Hospital", apunten.

Reconeixement extern

Segons les mateixes fonts, "el premi significa, també, un reconeixement extern a l’esforç que els professionals de l’Hospital de Mataró, amb la seva dedicació i professionalitat, fan diàriament per aconseguir un alt nivell d’excel·lència en l’atenció al pacient".

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris