dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El programa “Hores Extres” de Ràdio Premià de Mar, escollit com a millor programa de Ràdio Local

hores_extres_280x87.jpg"Hores Extres", programa de Ràdio Premià de Mar, ha estat escollit com el millor programa de Ràdio Local en la Novena Edició dels Premis de Ràdio Associació de Catalunya.

"Hores Extres", programa de Ràdio Premià de Mar, ha estat escollit com el millor programa de Ràdio Local en la Novena Edició dels Premis de Ràdio Associació de Catalunya.

"Hores Extres"

L’equip d’aquest espai radiofònic, que s’emet en directe cada dissabte per Ràdio Premià de Mar, està format per Maria Martí, Carles Buch, Toni Sàez, Roger Boada, Marc Terrones i Ricard Busquets. Segons informa l’organització dels premis, el programa premiarenc ha rebut aquest reconeixement "per la presentació d’alternatives per viure una jornada festiva i relaxada. Hores extres d’esbargiment per oblidar èpoques tipificades com de crisi".

Lliurament

El lliurament de premis es farà el proper 14 de maig, a l’Auditori AXA de Barcelona, en un acte presentat conjuntament per Neus Bonet i Jordi Basté.

Premi

Els Premis Ràdio Associació van ser creats l’any 2000. Segons l’entitat organitzadora, aquest guardons tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio i els millors programes del darrer any de tots els programes de ràdio en català difosos arreu dels territoris de parla catalana. Les diferents categories d’aquest guardons són el Millor Programa de Ràdio, el Millor Programa de Ràdio Local, el Premi Ràdio Associació d’Innovació i, per últim, el Premi Ràdio Associació al o la Professional que s’hagi distingit per la qualitat, el rigor i el prestigi del seu treball durant el darrer any.

per Redacció | Ramon Texidó Foto: El Klan

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris