dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El proper dissabte no hi haurà servei de trens entre les estacions del Masnou i Vilassar

trens_280x87.jpgRenfe ha informat que el proper dissabte, 25 d’abril, com a conseqüència de les obres de construcció d’un pas inferior, no circularan trens durant tot el dia entre el Masnou i Vilassar de Mar. Un servei d’autobús cobrirà el trajecte.

Renfe ha informat que el proper dissabte, 25 d’abril, com a conseqüència de les obres de construcció d’un pas inferior, no circularan trens durant tot el dia entre el Masnou i Vilassar de Mar. Un servei d’autobús cobrirà el trajecte.

Pas inferior

La línia de rodalies del Maresme es veurà modificada com a conseqüència de les obres de construcció d’un pas inferior al Masnou, sota la carretera Nacional II i les vies del tren, que connectarà la plaça ubicada on fins ara hi havia el Mercat Vell amb el port.

30 autobusos

Mentre el trànsit ferroviari estigui interromput, el trajecte entre les dues estacions es podrà fer amb autobusos posats a disposició dels viatgers i les viatgeres per Renfe i l’Ajuntament del Masnou. En total es comptarà amb una flota de trenta autobusos per fer el transport en els dos sentits de la marxa, amb parades a les estacions del Masnou, Ocata, Premià de Mar i Vilassar de Mar. Els vehicles circularan de manera ininterrompuda en els dos sentits.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris