dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El propietari de Fincas Synera d’Arenys de Mar no és gestor administratiu

assessoria_280x87_02.jpgEl Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya ha informat que el propietari de Fincas Synera, Sánchez Panadés, que presumptament va desaparèixer amb fons econòmics de desenes de comunitats de veïns, no és gestor administratiu. Sánchez tampoc consta com a empleat de gestoria registrat.

riera_arenys_de_mar_800x600.jpgEl Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya ha informat que el propietari de Fincas Synera, Sánchez Panadés, que presumptament va desaparèixer amb fons econòmics de desenes de comunitats de veïns, no és gestor administratiu. Sánchez tampoc consta com a empleat de gestoria registrat.

Gestor administratiu

Aquest col·lectiu ha demanat als mitjans que deixin de citar a Sánchez Panadés com a "gestor administratiu". També han recordat que per poder exercir aquest càrrec cal ser llicenciat en Econòmiques, Ciències Polítiques o Dret, i que s’han de superar unes proves d’accés a la professió per poder col·legiar-se posteriorment. El col·lectiu ha assegurat a més que el seu codi deontològic és una "garantia de professionalitat".

Cartells amenaçadors

D’altra banda, el consistori arenyenc ha fet retirar els cartells amenaçadors contra el responsable del Grup Synera, que van aparèixer recentment per diversos carrers del municipi.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris