dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El propietari d’una immobiliària d’Arenys de Mar es nega a retular en català

fincas_global_280x87.jpgXurde Rocamundi, propietari d’una immobiliària d’Arenys de Mar, ha presentat un recurs per la multa de 1.200 euros imposada per la Generalitat per retolar el seu local només en castellà.

Xurde Rocamundi, propietari d’una immobiliària d’Arenys de Mar, ha presentat un recurs per la multa de 1.200 euros imposada per la Generalitat per retolar el seu local només en castellà.

Denúncia

El maig de 2008, en base a una denúncia anònima per internet, segons assegura el propi Rocamundi, l’Agència Catalana de Consum li va donar dos mesos per adaptar-se a la normativa que obliga que "els cartells d’informació general de caràcter fix i els documents d’oferta de serveis dels establiments oberts al públic han d’estar redactats, almenys, en català", un requeriment que el propietari de "Fincas Global" no va voler complir.

Llista de Ciutadans

Xurde Rocamundi, nascut a Barcelona fa 43 anys, es va presentar com a cap de llista de Ciutadans a Arenys de Mar a les darreres eleccions municipals. L’administrador de finques ha assegurat que pensa recórrer totes les instàncies, fins i tot a Europa, perquè assegura que se sent discriminat "en no poder escriure un rètol en una de les llengües oficials d’aquest país", ha dit. Segons les primeres estimacions, el procés legal podria durar fins a cinc anys.

per Redacció | Foto: Fincas Global

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris