dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC d’Arenys de Munt reclama una auditoria per saber la situació “real” del consistori

ajuntament_arenys_de_munt_280x87.jpgEl Grup socialista d’Arenys de Munt presentarà una moció on demanarà que s’encarregui una auditoria per saber "exactament" quina és la situació econòmica "real" de l’Ajuntament.

El Grup socialista d’Arenys de Munt presentarà una moció on demanarà que s’encarregui una auditoria per saber "exactament" quina és la situació econòmica "real" de l’Ajuntament.

Situació econòmica

El PSC arenyenc argumenta aquesta moció, que presentarà el proper dijous 1 d’octubre, per la situació econòmica "precària" de l’Ajuntament perquè, segons asseguren, "malgrat haver pujat els impostos, hem hagut de renunciar a activitats tan tradicionals com la Festa Major del Remei o a projectes tan importants per a la nostra gent gran com la residència geriàtrica".

Auditoria

Segons els socialistes, aquesta auditoria "hauria de proposar quines mesures hem de prendre per sanejar la nostra economia, per poder donar compliment a tot allò que als nostres programes electorals ens vàrem comprometre", afegeixen. Fins i tot, el PSC proposa sol·licitar-la a la Diputació de Barcelona perquè tingui "un cost assumible". Finalment, el grup socialista conclou que "Si això no fos possible, que s’encarregui a una consultoria privada".

Notícies relacionades:

El Govern municipal d’Arenys de Munt es podria trencar després de la consulta independentista

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris