dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC de Llavaneres demana la convocatòria d’una reunió urgent amb tots els grups municipals

ajuntament_de_sant_andreu_de_llavaneres_280x87_03.jpgLa regidora i portaveu del PSC de Llavaneres, Carme Bastida, s’ha dirigit a l’Alcalde, Bernat Graupera (CiU), i a tots els grups municipals per demanar una reunió urgent "per analitzar la situació després de què es portés a terme un requeriment de les forces de l’ordre sobre documentació municipal".

La regidora i portaveu del PSC de Llavaneres, Carme Bastida, s’ha dirigit a l’Alcalde, Bernat Graupera (CiU), i a tots els grups municipals per demanar una reunió urgent "per analitzar la situació després de què es portés a terme un requeriment de les forces de l’ordre sobre documentació municipal".

Transparència

Segons els socialistes, "el PSC vol compartir amb tots els grups municipals la necessitat de la màxima col·laboració amb la justícia i de transparència amb la ciutadania". D’altra banda, en declaracions a l’ACN, Carmen Bastida ha assegurat que si l’exregidor socialista d’Urbanisme, Antoni Jimenez, acaba imputat pel cas de corrupció urbanística que s’està investigant "haurà de pagar pel que hagi fet". Bastida també ha recordat que el partit va iniciar una nova etapa al municipi durant la campanya electoral del 2007 i que tot el que es va fer abans d’aquesta data no té a veure amb els actuals dirigents. "Estem tranquils", ha conclòs.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris