dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El sector privat i públic planificaran conjuntament l’estratègia turística del Maresme

platja_280x87_06.jpgLes institucions públiques i privades dedicades a la promoció turística de la marca Costa de Barcelona-Maresme han signat avui un acord de col·laboració per tal de planificar conjuntament la seva estratègia turística.

Les institucions públiques i privades dedicades a la promoció turística de la marca Costa de Barcelona-Maresme han signat avui un acord de col·laboració per tal de planificar conjuntament la seva estratègia turística.

Objectius

Aquesta estratègia preveu redefinir el model turístic d’aquesta marca turística, incrementar l’impacte econòmic del turisme en aquest territori, crear nous productes turístics, i millorar la competitivitat de les empreses de la zona.

Posicionament

El primer objectiu és posicionar la marca Costa de Barcelona-Maresme com a referent de destinació amb valor propi amb el valor afegit de la proximitat amb la ciutat de Barcelona. A més, es redefinirà el model turístic de la marca, per tal de posicionar-la com a una destinació de sol i platja, conjuntament amb una potent oferta complementària en turisme de cultura, natura, esport i familiar.

Nous productes

També es pretén augmentar l’impacte econòmic del sector turístic de la comarca, especialment treballant en la creació de nous focus d’atracció turística i nous productes turístics, i augmentant la cohesió i l’equilibri territorial de l’àmbit de la marca. Finalment, els dos sector treballaran per tal de millorar el posicionament de les empreses i serveis turístics, la seva qualitat i competitivitat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris