divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Senat aprova una moció de CiU per incrementar el Pla de Rodalies amb 2.100 milions més

tren_280x87.jpgEl ple de la Cambra Alta ha aprovat aquest dimarts una moció de CiU que insta el Govern a complir amb la dotació econòmica prevista inicialment de 6.135 milions d’euros, per al període 2008-2015, en el Pla d’Infraestructures Ferroviàries de Barcelona.

El ple de la Cambra Alta ha aprovat aquest dimarts una moció de CiU que insta el Govern a complir amb la dotació econòmica prevista inicialment de 6.135 milions d’euros, per al període 2008-2015, en el Pla d’Infraestructures Ferroviàries de Barcelona.

Moció

La moció, defensada per la senadora Montserrat Candini, suposaria incrementar en 2.100 milions d’euros els 4.000 milions aprovats recentment pel Consell de Ministres per a aquest projecte. A més, la moció insta el Govern a traspassar el servei de rodalies de RENFE a la Generalitat de Catalunya.

Vots en contra

D’altra banda, Candini va criticar el vot contrari per part dels senadors de l’Entesa dient que "aquest vot en contra posa de manifest que ERC i ICV perden el seu perfil polític al renunciar al Senat a la defensa del servei de Rodalies de Barcelona, com havien fet fins ara", va dir.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris