diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Tecnocampus impulsa els estudis d’infermeria a la comarca

enfermeria_280x87.jpgEl patronat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme (TCM) va aprovar dimecres passat iniciar els tràmits per impartir el Grau d’Infermeria en el nou edifici universitari que entrarà en funcionament el 2010.

El patronat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme (TCM) va aprovar dimecres passat iniciar els tràmits per impartir el Grau d’Infermeria en el nou edifici universitari que entrarà en funcionament el 2010.

Dues fases

El procés administratiu consta de dues fases. Per una banda, es crea la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar del TCM, que hauria d’impartir els nous estudis un cop aprovats. Per l’altra, se sol·licita a la Universitat Pompeu Fabra que demani la incorporació d’aquest estudis en la programació universitària de Catalunya del curs 2010-2011. Aquesta programació depèn del departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat.

Gran demanda

El Tecnocampus ha apostat pel Grau d’Infermeria després d’un estudi de mercat que ha evidenciat que hi ha una important demanda – no satisfeta – d’aquests estudis al Maresme i comarques properes, en paral·lel amb l’existència de diversos centres hospitalaris en el territori.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris