dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TecnoCampus participa en una trobada entre Catalunya i Taiwan sobre Living Labs

tecnocampus_mataro_280x87.jpgEl parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme participarà aquest dilluns, 31 d’agost, en una trobada sobre Living Labs.

El parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme participarà aquest dilluns, 31 d’agost, en una trobada sobre Living Labs.

Trobada

Aquesta trobada, en la què es reuniran representants catalans i taiwanesos, se celebra a la seu de l’escola de negocis ESADE, a Barcelona, i explorarà les possibilitats de col·laboració en aquest camp.

Living Labs

Els Living Labs plantegen un model d’innovació centrat en l’usuari, per tal de desenvolupar productes o serveis adapats a les seves necessitats reals. En aquest sentit, la trobada reuneix, entre altres, representants del parc 22@ de Barcelona, de les universitats Pompeu Fabra i Politècnica de Catalunya, de l’àrea de R+D de l’empresa Telefónica, de l’escola de negocis ESADE o del Barcelona Digital Reserach Center, La Secretaria per la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Representació del Maresme

Per part del TecnoCampus Mataró-Maresme, la intervenció en la trobada anirà a càrrec del secretari general del parc, el Dr. Léonard Janer. En el camp dels Living Labs, el TecnoCampus Mataró-Maresme té el TCMLAB registrat com a centre europeu de Living Labs i com a tal forma part  de la ENOLL (European Network of Living Labs) i ha creat el Centre per a la Innovació Tecnològica Adaptada a Persones (CITAP), juntament amb l’Escola Universitària Politècnica de Mataró i la Fundació El Maresme Pro Persones amb Disminució Psíquica, per tal de desenvolupar aplicatius útils per a persones amb disminucions sensorials o psíquiques, com ara el Messenger Visual. Per part de la delegació taiwanesa que participa en la trobada, batejada com a "Taiwan&Catalonia on Living Labs", la major part dels seus integrants formen part de l’Industrial Technology Reserarch Institute (ITRI).

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris