divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TecnoCampus rep la visita d’un grup d’estudiants xinesos de secundària

visita_tecnocampus_estudiants_xinesos_280x87.jpgEl parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme ha rebut avui dijous la visita d’un grup d’estudiants xinesos de la Foreign Languages School de Shanghai.

visita_tecnocampus_estudiants_xinesos_800x600.jpgEl parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme ha rebut avui dijous la visita d’un grup d’estudiants xinesos de la Foreign Languages School de Shanghai.

Acord bilateral

Aquesta escola ha signat un acord bilateral d’intercanvi amb l’escola Valldemia. Aquests alumnes de secundària s’estaran a Mataró un parell de setmanes i també aprofitaran la seva estada per a rebre classes d’espanyol al British American Institute.

Vies de col·laboració

El contacte amb aquesta escola es va dur a terme durant un viatge a la Xina el passat novembre per tal d’explorar les possibles vies de col·laboració amb centres d’aquest país a tots els nivells: estades d’estudiants xinesos a les escoles universitàries, cursos d’espanyol per a aquests estudiants, entre d’altres serveis.

Visita

Durant la visita d’avui dijous a la tarda, aquests estudiants han pogut visitar les instal·lacions de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, l’Escola Universitària del Maresme, les obres de la futura seu del TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle i l’edifici TecnoCampus 1.0 de Vallveric. Precisament, en aquest darrer edifici, els estudiants xinesos han rebut les explicacions d’empresaris com Josep-Lluis de Gabriel, director de Bitlonia.com, i de responsables de la fundació TIC Salut (Marc de San Pedro) i de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme (la seva presidenta, Alícia Romero, i el seu director general, Antoni Uix).

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris