dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TSJC considera que un apartat del reglament municipal de Sant Pol discrimina el castellà

ajuntament_de_sant_pol_280x87_03.jpgLa Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès provisionalment el reglament de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar que estableix que tota la documentació municipal ha de ser redactada en català.

La Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès provisionalment el reglament de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar que estableix que tota la documentació municipal ha de ser redactada en català.

Documentació municipal

Segons informa l’ACN, aquesta resolució ha anul·lat temporalment una part de l’article que estableix que tota la documentació municipal haurà de ser redactada en català. Per la Secció Cinquena, aquesta norma vulnera tant la Constitució espanyola com l’Estatut.

Recurs

El recurs va ser presentat pel regidor independent de Sant Pol, Enrique Abad, i la resolució suspèn cautelarment l’obligació de redactar tota la documentació municipal en català. Per la seva banda, el consistori santpolenc ja ha avançat que recorrerà aquesta resolució.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris