dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El VAMMA inicia la temporada de neteges del fons marí

submarinistes_280x87.jpgLa platja de Calella ha estat aquest diumenge el punt de sortida de la primera neteja del fons marí d’aquesta temporada 2009.

La platja de Calella ha estat aquest diumenge el punt de sortida de la primera neteja del fons marí d’aquesta temporada 2009.

Programació

Es tracta de la sisena edició anual, a càrrec del Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA), que se celebra a Calella. Les properes neteges es faran a Canet de Mar (12 de juliol), Arenys de Mar (26 de juliol), Santa Susanna (9 d’agost), Blanes-Sa Palomera (23 d’agost), Malgrat de Mar (6 de setembre), Blanes-Sant Antoni (26 de setembre) i Lloret de Mar (4 d’octubre). Aquestes immersions estan organitzades pel VAMMA, VOLCAM i la CAM.

Objectius

La finalitat de les neteges del fons marí és eliminar la brossa que s’hi ha abocat i no s’ha integrat en el medi, o també allò que ha estat colonitzat, però és perjudicial. El segon objectiu, és conscienciar la població perquè no llenci brossa a les rieres, ni als rius, ni al mar.

per Redacció | Ramon Texidó | Vídeo: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris